Vimmaista valmennusta pääkaupunkiseudulla

VALMENNUKSET

Personal training on henkilökohtaista valmennusta niin liikunnan kuin ruokavalion saralla. Kaikki ohjelmat ja paketit rakennetaan asiakkaan omista lähtökohdista, toiveista ja tavoitteista, mitään pöytälaatikko-ohjelmia et tule saamaan, valitsit sitten pelkän ohjelman tai pidemmän valmennuspaketin. Paketteihin kuuluu alkukartoitus ja elämäntapojen analyysi, tavoitteen mukaiset kuntotestit kestävyyden, lihaskunnon ja liikkuvuuden osalta, harjoitus- ja kausisuunnitelmat päivityksineen, ravinto-ohjausta, treenitapaamiset valmentajan kanssa sekä etävalmennustuki esimerkiksi sähköpostitse. Toimin pääkaupunkiseudulla, etävalmennukset luonnollisesti onnistuvat minnepäin maailmaa tahansa.
Olenko tyytyväinen omaan hyvinvointiini, lihas- tai kestävyyskuntooni, olooni tai peilikuvaani? Mihin olen tyytymätön? Mitä haluan muuttaa? Kuinka paljon töitä olen valmis tekemään tavoitteeni eteen?

Jokaisen valmennuksen alussa pyrin kirkastamaan ja yksinkertaistamaan asiakkaan tavoitteen yhteen lauseeseen. Mitä suurempi haaste, sitä enemmän se vaatii työtä. Senpä vuoksi on tärkeää, että saan asiakkaan motivaation korkealle ja pysymään siellä. Ja silloin kun motivaatio laskee, minä olen paikalla nostamassa sitä, muistuttamassa, miksi tätä tehdään.

PIENRYHMÄT

Pienryhmässä yhdistyy henkilökohtaisen valmentamisen ja ryhmätreenaamisen parhaat puolet. Innostava ja kannustava porukka sekä ammattitaitoinen valmentaja takaavat hauskat ja kehittävät treenit!
Pienryhmävalmennuksessa harjoitellaan yhdessä esimerkiksi kerran viikossa 3-6 hengen ryhmässä. Pienryhmäharjoittelussa saat yksilöllistä ohjausta sekä pienryhmän yhteisen valmennusteeman mukaiset treenisuunnitelmat vapaa-ajallesi. Porukassa treenaaminen on lisäksi henkilökohtaista valmennusta edullisempaa.
Onko teillä porukka kasassa, mutta valmentaja uupuu? Vai puuttuuko sinulta ryhmä? Ei hätää! Ottakaa yhteyttä sähköpostitse, vilma@vimmatraining.fi, niin sovitaan tarkemmin.

YRITYKSET

Panostus työntekijöihin on panostus yrityksen tulevaisuuteen. Työntekijöiden tukeminen aktiivisessa elämäntavassa näkyy vähentyneinä sairauspoissaoloina, parantuneena työkyky- ja työhyvinvointina sekä kasvaneena työtehokkuutena. Yhdessä tekeminen nostaa ryhmähenkeä ja motivoi.
Tarjoan yrityksellenne personal trainer -ja ryhmäliikuntapalveluita toiveidenne mukaisesti. Palveluihin voi kuulua esimerkiksi ulkotreenejä, kahvakuulailua, kuntotestejä, saliohjausta, henkilökohtaista valmennusta tai vaikkapa rentouttavia kehonhallinta- ja -huoltotunteja. Myös liikunnalliset virkistyspäivät onnistuvat! Yhteydenotot sähköpostitse vilma@vimmatraining.fi tai puhelimitse.
 

HINNASTO

Jos et löydä tästä juuri sinulle sopivaa palvelua, esimerkiksi etävalmennusta, ota yhteyttä, niin tehdään sinulle juuri sellainen valmennuspaketti kuin toivot! Hinnat sisältävät ALV:n (24%). Palveluiden hinnat eivät sisällä kuntosalin tms. sisäänpääsymaksuja. Valmennuksen maksutapoina toimivat laskutus, kortti- ja käteismaksu sekä Smartum-, Edenred ja Eazybreak-maksutavat. Yli 300€ paketit voi maksaa myös osamaksulla sopimuksen mukaan.

Yhteydenotot sähköpostitse vilma@vimmatraining.fi. Jos odotat minulta vastausta, tarkista roskapostisi.
kisspng-physical-exercise-dumbbell-fitness-centre-physical-barbell-5abdaa7ea2f029.7837350715223793906674

TREENIOHJELMA

Asiakkaan lähtötilanteen ja tavoitteiden mukaan räätälöity harjoitusohjelma esim. kuntosalille, ulos tai kotiin.

90 €
kisspng-personal-trainer-crossfit-kettlebell-fitness-centr-kettlebell-skills-5b20a08b4f3478.1461625115288649073244

OHJAUS JA OHJELMA

Asiakkaan lähtötilanteen ja tavoitteiden mukaan räätälöity harjoitusohjelma esim. kuntosalille, ulos tai kotiin ja sen läpikäynti valmentajan kanssa (1-1,5h)

150 €
chronograph-160753_640

KUNTOTESTAUS

Sisältää esimerkiksi lihaskunto- ja liikkuvuustestit sekä UKK-kävelytestin tai Cooper-testin.

160€
kisspng-sneakers-shoe-converse-clip-art-track-running-shoes-outline-5aaf7540b5c3d0.2338732715214482567445

PT-TAPAAMISET

Valmennussarjakortit. Voimme tavata esimerkiksi kuntosalilla, kotona, työpaikalla tai urheilukentällä.

1x tapaaminen 90 €
5x tapaaminen 60-90 min 430 €
10x tapaaminen 60-90 min 830 €
15x tapaaminen 60-90 min 1200 €
20x tapaaminen 60-90 min 1500 €

Valmennuspaketit

Kaikki paketit sisältävät tarvittavat alku- ja lopputestit lihaskunnon, liikkuvuuden ja hapenottokyvyn osalta, räätälöidyt harjoitusohjelmat sekä kausisuunnitelmat ja niiden päivitykset, ruokapäiväkirjan analyysin sekä ravitsemusohjeet ja etätuen sähköpostilla/Whatsappissa valmennuksen ajan. Jos suoritustekniikat ovat tuttuja ja turvallisia etkä tarvitse treenikertoja, sinulle voi sopia myös etävalmennus.
kisspng-fitness-centre-exercise-equipment-10gym-midwest-dumbbell-exercise-5aded6eeb403d9.7726830215245534547374

3 KK VALMENNUS

Alkukartoitus ja kuntotestit
Harjoitusohjelman suunnittelu ja päivitykset
9 treenikertaa (á 1-1,5h) valmentajan kanssa
Ravintoneuvonta
Viikottainen raportointi ja seuranta

300 € / kk
kisspng-barbell-dumbbell-health-fitness-centre-clip-art-healthy-lifestyle-pictures-5aaa86eeb54cd7.9522387915211251027426

6 KK VALMENNUS

Alkukartoitus, kuntotestit
Harjoitusohjelman suunnittelu ja päivitykset (väh. 3 kertaa)
18 treenikertaa (á 1-1,5h) valmentajan kanssa
Ravintoneuvonta
Viikottainen raportointi ja seuranta

280€/ kk
kisspng-laptop-center-for-healthy-minds-used-good-refurbis-computer-vector-5ac354332ec763.1785588115227505151916

12 KK VALMENNUS

Alkukartoitus ja kuntotestit
24 treeniä (á 1-1,5h) valmentajan kanssa
Harjoitusohjelman suunnittelu ja päivitykset
Ravintoneuvonta
Viikottainen raportointi ja seuranta

240€ / kk
kisspng-laptop-center-for-healthy-minds-used-good-refurbis-computer-vector-5ac354332ec763.1785588115227505151916

6 KK ETÄVALMENNUS

Alkukartoitus ja testiohjeet
Harjoitusohjelman suunnittelu
Ravintoneuvonta
Ohjelman päivitykset
Viikottainen raportointi ja seuranta

alk. 140€ / kk.

Tarkempi sisältö sovitaan yhdessä.
  • Keikkailevana muusikkona elämäni on epäsäännöllistä, viikot eivät ole koskaan samanlaisia. Olin jo pidempään tiennyt tarvitsevani monella tasolla kuluttavien keikkamatkojen ja rundien vastapainoksi ja niitä jatkossakin jaksaakseni jotain muuta. Kun ikää tulee eikä koskaan ole pistänyt tikkua ristiin oman kondiksensa eteen, niin alkaahan se pikkuhiljaa näkyä keskivartalossa, mutta ennen kaikkea tuntua. Oman taustansa takia Vilma tiesi hyvin millaista elämäni on ja osasi antaa sopivat työkalut parempaan kuntoon ja hyvinvointiin. Vahva suositus jokaiselle soittajalle. Kukaan meistä ei ole nuori ikuisesti. – Mies 37v.
  • "Olen vuosien saatossa kokeillut kuntosalia monta kertaa ja aivan yhtä monta kertaa jättänyt leikin kesken. Lihaskuntoa ja voimaa kuitenkin tarvitsen sekä muun liikunnan tueksi että pärjätäkseni fyysisissä harrastuksissani. Vilma räätälöi minulle kotona tehtävän kahvakuulaohjelman ja sen rinnalle liikkuvuus- ja kehonpainoliikkeitä. Olen saanut puolessa vuodessa ihastuttavia tuloksia: lihasvoimaa, liikkuvuutta ja kaupan päälle vyötärön! Samalla tuli todistettua, että koululiikunnan jättämistä traumoista voi päästä yli hyvässä ohjauksessa." - Nainen, 46 vuotta
  • "Olen puolessa vuodessa saanut lihakset takaisin! Vilma opasti minut kädestä pitäen saliharjoittelun saloihin pitkän treenitauon jälkeen. Vilman tekemät ohjelmat ja ”lukujärjestykset” ovat auttaneet pitämään treeneistä kiinni kiireisen pikkulapsiarjen keskellä." – Nainen, 37 vuotta
  • ”Vilma ottaa hyvin huomioon yksilökohtaisen lähtötason ja osaa vaatia treenaajalta juuri sopivasti, jotta tuloksia syntyy, mutta motivaatio pysyy kuitenkin aloittelijallakin yllä. Hampaat irvessä ei tarvitse vääntää kovaakaan treeniä, kun tsemppaajalla on rento asenne ja huumorintaju matkassa. Henkilökohtaisesti räätälöity ohjelma auttaa omissa ongelmakohdissa – allekirjoittaneella jäivät mm. pitkäaikaiset selkävaivat historiaan. Vahva suositus!” – Nainen, 34 vuotta.
  • "Halusin valmentajan itselleni treenien tueksi, koska olin harjoitellut ilman mitään ohjausta pari vuotta omin päin. Tiesin parin vuoden harjoituskokemuksella, että pystyn motivoimaan itseni helposti lenkille ja salille, mutta treeniaika jää aina alle puoleen tuntiin ja tekemäni harjoitteet olivat usein samoja. Vilma otti tämän huomioon saliohjelmaa laatiessa ja teki minulle intensiivisen, monipuolisen ja kestoltaan lyhyisiin salipyrähdyksiin perustuvan ohjelman. Minä koin, että Vilma otti tosissaan minun kehittymistarpeeni ja onnistui tekemään sellaisen ohjelman, jota on helppo noudattaa. Olen ollut erittäin tyytyväinen saamaani ohjaukseen ja harjoitteisiin. Vilma on ohjaajana motivoiva ja hauska!" – Mies, 32 vuotta.
  • ” Vilman tekemät kaksi treeniohjelmaa ovat auttaneet todella paljon salitreenejäni. Aikaisemmin salillakäyntini on aina tyssännyt siihen, etten ole keksinyt mitä tehdä seuraavaksi tai en ole osannut käyttää laitteita. Juuri minulle tehdyn ohjelman kanssa sitä ongelmaa ei ole, tiedän aina mitä pitää tehdä ja miksi. Salitreeni on osoittautunut erittäin kivaksi ja monipuoliseksi tavaksi liikkua. Toiveeni ja urheilutaustani huomioiden Vilma neuvoi kädestä pitäen mm. hyviä liikkeitä vapailla painoilla ja kehon omaa painoa käyttäen. Alaselkäkipuni lähtivät parissa viikossa, kun keskityin voimistamaan keskivartalon lihaksiani. Tuntuu että olen jälleen löytänyt liikunnan riemun!” – Nainen, 26 vuotta.
  • ”Olen käynyt kolmekymmentä vuotta erilaisissa jumpissa ja joogissa, pitänyt niistä kovasti ja ajatellut, että ne riittävät. Kuntosalilla olen käynyt muutaman kerran kokeeksi, mutta en ole sille lämmennyt. Laitteiden käyttöön pitänyt pyytää lähimmältä treenaajalta neuvoa, ja useinkaan minulle ei ole tullut salilla edes hiki. Sitten Vilma teki minulle ekan saliohjelman, ja suhtautumiseni muuttui täysin. Vilma kertoi, miksi ikäiseni naisen on hyvä käydä myös salilla, ja teki ohjelmasta niin motivoivan, että nyt kun on jo kolmas ohjelma menossa, menen salille edelleen mielelläni, ja kun tuloksia alkaa jo näkyä, esim. käsivarsissa, nälkä on alkanut kasvaa syödessä. Suosittelen Vilmaa ehdottomasti! Hän on osaava ja mukava ja osaa pienin keinoin muistuttaa, mitä minä salitreenistä haen. On myös pakko sanoa, ettei kerta tai kaksi riitä PT:n kanssa. Liikkeet on niin helppo tehdä väärin! Ellei Vilma olisi välillä tullut salille korjaamaan liikkeitäni, ne olisivat vaikuttaneet ihan muualle kuin piti, ja vahinkojakin olisi voinut tapahtua.” – Nainen, 56 vuotta.