• JOULUKUUN 21. – Jouluinen omenasmoothie

  Heihoi!

  Tässä mainio ohje omenasmoothieen, joka maistuu vähän joululta, mutta on silti raikas eikä tukota. Toimii hyvin esimerkiksi joulun välipäivinä, kun napa on täynnä vihreitä kuulia ja kinkkua ja tekee mieli jotain hedelmäistä ja raikasta.

   

  Kunnon Lumikki-omena

   

  Jouluinen omenasmoothie

  2 omenaa

  6 tuoretta taatelia

  2 rkl saksanpähkinöitä

  2 rkl manteleita

  2 dl maustamatonta jogurttia

  1-2 tl kanelia

  Päälle

  kaurahiutaleita

  kookoshiutaleita

  Aloita paahtamalla kaurahiutaleita kuivalla ja kuumalla pannulla, sekoita joukkoon kookoshiutaleet ja anna jäähtyä. Silpu omenat, siemenkodat pois. Poista taateleista kivet. Sössää kaikki ainekset tehosekoittimessa, kaada laseihin ja lisää päälle kaura- ja kookoshiutaleet. Helppoa, yksinkertaista ja hyvää.

  Vilma

  //

  Instagram @vimmalindqvist

  Facebook

   

   

Comments are closed.